Smeštaj sa vaučerima

smeštaj sa vaučerimaAko ste u potrazi za idealnim mestom za odmor, opuštanje i uživanje u prirodi, onda je smeštaj sa vaučerima prava prilika za vas. Vaučeri su subvencije koje dodeljuje Republika Srbija građanima koji žele da provedu svoje slobodno vreme na različitim destinacijama u Srbiji. Vaučeri pokrivaju deo troškova smeštaja u ugostiteljskim objektima koji su uključeni u program, a njihova vrednost je 5000 dinara. Vaučeri se mogu koristiti samo za najmanje pet noćenja, a krajnji rok za njihovo korišćenje je 20. novembar 2023. godine.

Međutim, ne može svako dobiti vaučer za smeštaj u Srbiji. Pravo na vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, zaposleni sa primanjima koja ne prelaze 70000 dinara mesečno, vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva, studenti, a korisnici vaučera mogu biti i lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju. Takođe, vaučer se može iskoristiti samo u ugostiteljskim objektima van mesta prebivališta i mesta studiranja korisnika vaučera.

Da bi ste dobili vaučer za smeštaj u Srbiji, potrebno je da rezervišete smeštaj u nekom od ugostiteljskih objekata koji su na listi Ministarstva turizma i omladine. Zatim treba da popunite prijavu za vaučer i da je podnesete na šalteru Pošte najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana.

Jedan od najboljih izbora za smeštaj sa vaučerima je seosko turističko domaćinstvo Deliblatska čarda.

Ovo je pravo mesto za sve one koji žele da osete duh starog Banata i da probaju tradicionalnu banatsku kuhinju. Deliblatska čarda vam nudi udoban i prijatan smeštaj u rustičnom stilu, sa svim tradicionalnska banatska kuhinjapotrebnim sadržajima i uslugama. Možete birati između noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona. Takođe možete uživati u restoranu koji nudi raznovrsna jela od domaćih proizvoda, kao i u vinoteci koja ima bogatu ponudu kvalitetnih vina iz ovog kraja.

Deliblatska čarda je idealna za porodični odmor, romantični vikend ili poslovni sastanak. Ovde možete organizovati različite proslave, team building ili edukativne radionice. Takođe možete iskoristiti priliku da upoznate lepote Deliblatske peščare i okoline, kroz razne izlete, ture i aktivnosti koje vam domaćini mogu ponuditi. Možete posetiti jezero Kraljevac, Labudovo okno, tvrđave na Dunavu ili neke od etno sela u blizini.

Zašto baš treba izabrati Deliblatsku čardu kao smeštaj sa vaučerima? Zato što ćete ovde dobiti više nego što očekujete. Ne samo da ćete uštedeti novac, već ćete i doživeti nezaboravno iskustvo u srcu Evropske Sahare. Deliblatska peščara je najveća peščana formacija u Evropi, koja je nekada bila deo drevne Panonske pustinje. Danas je to specijalni rezervat prirode koji obiluje raznovrsnim biljnim i životinjskim vrstama. U Deliblatskoj peščari možete uživati u čistom vazduhu, miru i tišini, kao i u brojnim aktivnostima i zanimljivostima koje vam ovaj kraj nudi.

Ne verujete nam na reč? Pogledajte šta kažu zadovoljni gosti koji su ostavili svoje recenzije na Google-u:

• “Predivno mesto za odmor i relaksaciju. Smeštaj je čist i udoban, hrana je ukusna i obilna, a domaćini su ljubazni i gostoljubivi. Preporučujem svima koji žele da pobegnu od gradske buke i stresa.”

• “Odličan smeštaj u prelepom ambijentu. Sve je bilo savršeno, od dočeka do ispraćaja. Hrana je fenomenalna, posebno banatski specijaliteti. Domaćini su veoma prijatni i profesionalni. Svakako ćemo se vratiti.”

• “Jedno od najlepših mesta na kojima sam bio. Smeštaj je udoban i topao, hrana je fantastična, a priroda je prelepa. Domaćini su veoma srdačni i ljubazni. Osećali smo se kao kod kuće. Hvala vam na svemu.”

Ne propustite ovu priliku da rezervišete svoj boravak u ovom prekrasnom mestu i da uživate u svemu što vam ono nudi. Kontaktirajte nas još danas i obezbedite sebi neponovljiv doživljaj u srcu Deliblatske peščare.

Podelite ovaj tekst ako vam se sviđа: