Restorani pogodni za grupe Deliblato

"</aRestorani pogodni za grupe Deliblato

Ako tražite restoran pogodan za grupe u Deliblatu, onda je Deliblatska čarda pravi izbor za vas. Ovo seosko turističko domaćinstvo vam nudi smeštaj, hranu i zabavu u autentičnom banatskom ambijentu. Bilo da želite da proslavite neki važan događaj, da organizujete team building ili da se jednostavno opustite sa prijateljima, Deliblatska čarda će vam pružiti sve što vam je potrebno.

Deliblatska čarda se nalazi u selu Deliblato, na obroncima Deliblatske peščare, najveće peščane formacije u Evropi. Ovde možete uživati u prelepom pogledu na prirodu, šetati stazama kroz šumu, posetiti jezero Kraljevac ili se voziti čamcem po njemu. Takođe, možete obići neke od kulturno-istorijskih znamenitosti u okolini, kao što su Golubačka tvrđava, Jezero Kraljevac …

U restoranu Deliblatska čarda možete probati tradicionalna jela južnog Banata, kao što su perkelt, paprikaš, gibanica, pogača sa sirom ili kolač sa makom. Sve namirnice su domaće i organske, a hrana se sprema na tradicionalan način. Uz jelo možete popiti domaću rakiju ili vino iz lokalnih vinarija. Ako želite da se zabavite uz muziku, možete uživati u nastupima tamburaša koji će vam svirati poznate pesme iz ovog kraja.

Restorani pogodni za grupe Deliblato

Deliblatska čarda ima kapacitet za smeštaj do 18 osoba u sedam soba koje su opremljene udobnim krevetima, kupatilom, TV-om i Wi-Fi-jem. Sobe su uređene u rustičnom stilu sa detaljima stare

cigle i drvenarije. Možete birati između noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona. Takođe, možete koristiti i usluge masaže, saune ili fitnesa koje se nalaze u sklopu domaćinstva.

Deliblatska čarda vam nudi i mogućnost organizovanja različitih tura i izleta po Deliblatskoj peščari i okolini. Možete se upoznati sa bogatom florom i faunom ovog područja, videti retke i zaštićene vrste biljaka i životinja, kao i zanimljive pejzaže koji variraju od zelenih livada do pustinjskih dina. Možete posetiti i Zagajička brda, koja su jedna od najlepših atrakcija ovog kraja. Ova brda su zapravo ostaci nekadašnjih peščanih dina koje su danas prekrivene stepskom vegetacijom i šumama. Sa njihovog vrha se pruža neverovatan pogled na celu peščaru.

Deliblatska čarda idealna za Team Building!

Ako ste zainteresovani za restoran Deliblatska čarda i želite da rezervišete svoje mesto, možete to učiniti putem našeg sajta ili telefona 061/203-5678. Takođe, možete nas pratiti na Facebook-u ili Instagram-u gde možete videti više fotografija i informacija o njihovoj ponudi. Deliblatska čarda vas očekuje sa osmehom i gostoprimstvom koje će vam ostati u lepom sećanju.

Podelite ovaj tekst ako vam se sviđа: