Jezero Kraljevac – smeštaj

Jezero Kraljevac - smeštajJezero Kraljevac je jedno od najlepših i najmirnijih mesta za odmor i rekreaciju u Vojvodini. Nalazi se u srcu Deliblatske peščare, najveće peščane formacije u Evropi, koja je nekada bila deo drevne Panonske pustinje. Jezero je nastalo izgradnjom brane na nekoliko potoka koji se spuštaju sa peščare, a okruženo je šumama, livadama, tršćacima i plutajućim ostrvima. Jezero je proglašeno specijalnim rezervatom prirode i pod zaštitom je države.

Ako tražite idealno mesto za beg od gradske buke i stresa, jezero Kraljevac vam nudi raznovrsne mogućnosti za smeštaj, zabavu i uživanje u netaknutoj prirodi. Bilo da želite da se opustite na obali Jezero Kraljevac - smeštajjezera, da se rashladite u čistoj i mirnoj vodi, da pecate ili veslate, da šetate ili vozite bicikl po peščari, da posmatrate ili fotografišete bogatstvo biljnog i životinjskog sveta, da upoznate kulturno-istorijsko nasleđe ovog kraja ili da probate tradicionalnu banatsku kuhinju, sigurno ćete naći nešto što će vas oduševiti i zadovoljiti vaše potrebe i želje.

Za smeštaj na jezeru Kraljevac možete birati između različitih opcija, u zavisnosti od vašeg budžeta, komfora i afiniteta. Možete se odlučiti za neki od hotela, vila, apartmana ili kuća za iznajmljivanje koji se nalaze u blizini jezera ili u selu Deliblato. Možete se smestiti u nekoj od soba ili spavaonica u Istraživačko-edukativnom centru koji se nalazi na samoj obali jezera. Možete se kampovati na uređenom kamp mestu na jezeru ili na nekom od divljih kamp mesta u peščari. Možete se čak i prespavati na nekom od plutajućih ostrva na jezeru, ako ste dovoljno hrabri i avanturistički nastrojeni.

Jezero Kraljevac – smeštaj

Bez obzira gde odlučite da odsednete, možete biti sigurni da ćete imati sve potrebne uslove za prijatan i bezbedan boravak. Većina smeštajnih jedinica ima klima-uređaj, besplatan WiFi internet, TV sa kablovskim kanalima, kupatilo sa tušem ili kadom, frižider, šporet i ostalu opremu za samostalno spremanje hrane. Takođe, većina smeštajnih jedinica ima terasu ili balkon sa pogledom na jezero ili peščaru. Na raspolaganju vam je i besplatan parking za vaše vozilo. Za sve informacije, rezervacije i dodatne usluge možete se obratiti ljubaznom osoblju koje će vam rado pomoći.

Jezero Kraljevac je mesto koje će vam pružiti nezaboravno iskustvo i lepe uspomene. Bilo da dolazite sami, sa porodicom, prijateljima ili partnerom, sigurno ćete naći nešto što će vas oduševiti i ispuniti vaša očekivanja. Jezero Kraljevac je mesto koje će vas opustiti, osvežiti i inspirisati. Jezero Kraljevac je mesto koje ćete zavoleti i poželeti da se ponovo vratite.

Podelite ovaj tekst ako vam se sviđа: