Deliblato – smeštaj

Deliblato - smeštajDeliblato – smeštaj – idealno za odmor!

Ako ste u potrazi za idealnim mestom za odmor, opuštanje i uživanje u prirodi, onda je Deliblato prava destinacija za vas. Deliblato je selo u južnom Banatu, u opštini Kovin, koje se nalazi na obroncima Deliblatske peščare, najveće peščane formacije u Evropi. Deliblatska peščara je nekada bila deo drevne Panonske pustinje, a danas je specijalni rezervat prirode koji obiluje raznovrsnim biljnim i životinjskim vrstama. U Deliblatu možete uživati u čistom vazduhu, miru i tišini, kao i u brojnim aktivnostima i zanimljivostima koje vam ovaj kraj nudi.

Deliblato je naseljeno mesto sa oko 3000 stanovnika, koji su uglavnom srpske nacionalnosti. Međutim, u selu žive i pripadnici drugih naroda, kao što su Rumuni, Mađari, Slovaci i Romi. Stanovništvo se bavi poljoprivredom, stočarstvom, šumarstvom i turizmom. U selu postoje osnovna škola, ambulanta, pošta, biblioteka, kulturni centar i sportski tereni. Deliblato ima bogatu istoriju i kulturu, koja se ogleda u brojnim spomenicima, crkvama, etno kućama i manifestacijama.

Deliblato – smeštaj – najbolja ponuda.

Kada je reč o smeštaju u Deliblatu, jedna od najboljih opcija je seosko turističko domaćinstvo Deliblatska čarda. Ovo je pravo mesto za sve one koji žele da osete duh starog Banata i da probaju tradicionalnu banatsku kuhinju. Deliblatska čarda vam nudi udoban i prijatan smeštaj u rustičnom stilu, sa svim potrebnim sadržajima i uslugama. Možete birati između noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona. Takođe možete uživati u restoranu koji nudi raznovrsna jela od domaćih proizvoda, kao i u vinoteci koja ima bogatu ponudu kvalitetnih vina iz ovog kraja.

Deliblatska čarda je idealna za porodični odmor, romantični vikend ili poslovni sastanak. Ovde možete organizovati različite proslave, team building ili edukativne radionice. Takođe možete iskoristiti priliku da upoznate lepote Deliblatske peščare i okoline, kroz razne izlete, ture i aktivnosti koje vam domaćini mogu ponuditi. Možete posetiti jezero Kraljevac, Labudovo okno, tvrđave na Dunavu ili neke od etno sela u blizini.

Ako vam sve ovo zvuči primamljivo, onda ne oklevajte da rezervišete svoj smeštaj u Deliblatskoj čardi što pre. Ovo je jedinstvena prilika da doživite nezaboravno iskustvo u srcu Evropske Sahare. Ne verujete nam na reč? Pogledajte šta kažu zadovoljni gosti koji su ostavili svoje recenzije na Google-u:

• “Predivno mesto za odmor i relaksaciju. Smeštaj je čist i udoban, hrana je ukusna i obilna, a domaćini su ljubazni i gostoljubivi. Preporučujem svima koji žele da pobegnu od gradske buke i stresa.”

• “Odličan smeštaj u prelepom ambijentu. Sve je bilo savršeno, od dočeka do ispraćaja. Hrana je fenomenalna, posebno banatski specijaliteti. Domaćini su veoma prijatni i profesionalni. Svakako ćemo se vratiti.”

• “Jedno od najlepših mesta na kojima sam bio. Smeštaj je udoban i topao, hrana je fantastična, a priroda je prelepa. Domaćini su veoma srdačni i ljubazni. Osećali smo se kao kod kuće. Hvala vam na svemu.”

Tražili ste idealan smeštaj na guglu, a Deliblatska čarda je odgovor koji ste dobili. Ne propustite ovu priliku da rezervišete svoj boravak u ovom prekrasnom mestu i da uživate u svemu što vam ono nudi. Kontaktirajte nas još danas i obezbedite sebi neponovljiv doživljaj u srcu Deliblatske peščare.

Podelite ovaj tekst ako vam se sviđа: